Povlečení a prostěradla z mikromateriálů

Publikováno: 24.5.2018

Mezi nově zařazené produkty v našem internetovém obchodě přibyla nová povlečení a prostěradla, vyrobená z mikro-materiálů. Ať již se jedná o mikrovlákno, mikroflanel nebo mikrokrep, těší se tento sortiment stále vzrůstající oblibě, zejména díky svým užitým vlastnostem a nenáročnosti na údržbu. Hebkost, která je při kontaktu s pokožkou bezkonkurenčně nejjemnější, potěší zejména milovníky plyšových materiálů. Pryč jsou ale doby umělého plyše, který s moderními mikromateriály nemá již nic společného. V současné době používané mikromateriály jsou velmi prodyšné, spolehlivě dokáží odvádět tělesnou vlhkost a v zimě příjemně zahřejí. Co se týká odolnosti, jedná se o látky velmi trvanlivé, snášející mnohonásobné praní a sušení, jejichž vítanou a ceněnou předností je, že se nemusí žehlit. Díky stoupání na žebříčku oblíbenosti je dnes možné vybírat tento typ mikropovlečení ze stále většího množství vzorů jako jsou např. Stars, Aneta, Piáno, Retro káro, nebo pro děti Zvířátka v lese a spoustu dalších. Vzrůstající obliba u mikroprostěradel má zase za následek narůstající počet barevných provedení. Mezi nejprodávanější barevné varianty mikroprostěradel patří pistáciová, bordó, rezavá, lososová nebo modrá. Základní rozměrové varianty prostěradel jsou na jednolůžko a dvojlůžko, tzn. 90 x 200 cm nebo 180 x 200 cm. U povlečení je v tuto chvíli možné objednat pouze základní rozměr a to 70 x 90 cm u polštářů a 140 x 200 cm u přikrývek. Není samozřejmě vyloučeno a v podstatě se i očekává, že v budoucím období se nabídka rozměrových variant bude rozrůstat. 

Sdílet na Facebooku


Zpět

Luxusní perkálové povlečení

Dovolte nám představit další z řady luxusních bavlněných materiálů - PERKÁL, který lze bezesporu zařadit mezi ty nejkvalitnější. Své dobré jméno si perkálové povlečení získalo již ve spoustě evropských zemích, proto bychom jej rádi představili i Vám...
Zobrazit celý článek

Dětské povlečení a jeho výběr

Pryč jsou doby, kdy na trhu neexistoval sortiment povlečení pro děti. V současnosti je naproti tomu jejich nabídka velmi rozsáhlá, ať již co do typů materiálů, rozměrových variant, dezénů nebo atraktivních módních trendů...
Zobrazit celý článek

Řekli o nás...

"Rychlé jednání. Povlečení je krásné, barevně přesně, jak je zobrazeno na internetu, je tedy patrně dobře vyfotografováno, nepřesvíceno."

Jana

Garance nejnižší ceny

V případě, že najdete kdekoliv na českém internetu, nebo kamenné prodejně, povlečení, nebo bytový textil za nižší cenu, než naleznete u nás, pošlete nám o tom informace přes náš chat, nebo kontaktní formulář. My situaci ověříme a pokud bude skutečně cena nabízená konkurencí nižší, tak se Vám pokusíme nabídnout minimálně stejně výhodnou nabídku, případně se ji pokusíme ještě vylepšit, bude-li to možné.



Kategorie

Pondělí 8:30 - 12:0012:30 - 17:00
Úterý 8:30 - 12:0012:30 - 17:00
Středa 8:30 - 12:0012:30 - 17:00
Čtvrtek 8:30 - 12:0012:30 - 17:00
Pátek 8:30 - 12:0012:30 - 17:00
Sobota 8:30 - 12:00