Luxusní perkálové povlečení

Publikováno: 24.5.2018

Dovolte nám představit další z řady luxusních bavlněných materiálů, který lze zařadit mezi ty nejkvalitnější. Vzhledem k tomu, že si své dobré jméno perkál získal již ve spoustě evropských zemích, s velmi náročnou klientelou, co se výběru ložního prádla a povlečení týče, rychle si získává své příznivce také u nás. Perkál - jedná se v podstatě o dokonalou bavlnu, která je velmi hustě tkaným materiálem. Tato luxusní bavlna je nenáročná na údržbu, výborně snáší mnohonásobné praní a sušení, navíc se velmi snadno žehlí. Látka je prodyšná, k pokožce velmi příjemná, nebývale hebká a navíc se dokáže perfektně přizpůsobit také tělesné teplotě. Perfektně saje nadbytečnou vlhkost, v zimě Vás dokáže příjemně zahřát, naproti tomu v létě dokáže osvěžit. Ceněnou vlastností perkálové bavlny je její trvanlivost. Hustotu perkálového materiálu přivítají stoprocentně příznivci a uživatelé péřových přikrývek a polštářů, ze kterých díky povlečení z perkálové bavlny nepronikne na povrch jediné pírko. Pokud tedy hledáte tzv. „vyšší třídu“ klasické bavlny a rádi byste dodali Vaší ložnici nádech luxusu, pak právě pro Vás je perkálové povlečení tou pravou volbou. Mezi námi nabízenými vzory tohoto povlečení najdete rozmanité modely, od barevně výrazných, až po ty zpracované do jemných odstínů. Na své si zajisté přijdou milovníci květinových, dětských, zvířecích, mořskýchměstských, ornamentálních nebo velmi výrazných vzorů. Nabídku perkálového povlečení najdete v sekci bavlněného povlečení nebo doporučujeme zadat do VYHLEDÁVÁNÍ vpravo nahoře slovní spojení „perkálové povlečení“. Touto selekcí si můžete vybrat právě to své luxusní perkálové povlečení.  

Sdílet na Facebooku


Zpět

Dětské povlečení a jeho výběr

Pryč jsou doby, kdy na trhu neexistoval sortiment povlečení pro děti. V současnosti je naproti tomu jejich nabídka velmi rozsáhlá, ať již co do typů materiálů, rozměrových variant, dezénů nebo atraktivních módních trendů...
Zobrazit celý článek

Jersey prostěradla

Vzhledem k oblíbenosti a neustále rostoucí poptávce po JERSEY prostěradlech, naleznete také v našem internetovém obchodě rozsáhlou nabídku těchto produktů. Nabízená prostěradla jsou velmi kvalitní a léty prověřená.
Zobrazit celý článek

Řekli o nás...

"Líbí se mi rozsáhlá nabídka. Sice mi chvilku trvalo, než jsem si z tolika krásných vzorů vybrala, ale lepší než nemít z čeho vybírat, ne?"

Aneta Dvořáková
Čejkovice

Garance nejnižší ceny

V případě, že najdete kdekoliv na českém internetu, nebo kamenné prodejně, povlečení, nebo bytový textil za nižší cenu, než naleznete u nás, pošlete nám o tom informace přes náš chat, nebo kontaktní formulář. My situaci ověříme a pokud bude skutečně cena nabízená konkurencí nižší, tak se Vám pokusíme nabídnout minimálně stejně výhodnou nabídku, případně se ji pokusíme ještě vylepšit, bude-li to možné.



Kategorie

Pondělí 8:30 - 12:0012:30 - 17:00
Úterý 8:30 - 12:0012:30 - 17:00
Středa 8:30 - 12:0012:30 - 17:00
Čtvrtek 8:30 - 12:0012:30 - 17:00
Pátek 8:30 - 12:0012:30 - 17:00
Sobota 8:30 - 12:00